Castell del Remei (D.O Costers del Segre)

Fa tres mesos que teníem la data per anar de Plan B, i ara m’estic tres setmanes per escriure sobre el magnífic cap de setmana que vam passar a terres lleidatanes.

Allotjament. El primer cap de setmana d’octubre varem anar de turisme vinícola a Castellnou de Seana. En aquest poble, si mai hi aneu, us trobareu una magnífica casa de turisme rural anomenada Can Olivé http://www.oliverural.com/. Té capacitat per 11 persones, però allà hi podria viure mig poble. A part de la enorme casa amb les 5 habitacions, cuina,… també té una “finca” on hi ha la piscina, una barbacoa i espai de jocs. En fi, totalment recomanable i molt econòmica, i el tracte molt familiar. Per tornar-hi!

Bodega. Just a 10 minuts d’aquest poble, hi ha la bodega Castell del Remei http://www.castelldelremei.com/. Nosaltres coneixíem la bodega perquè feia mesos havíem tastat el vi negre “Gotim Bru”. Segons el Plan B, la visita seria d’una hora i amb opció de tastar 3 vins. No tinc temps per explicar el que vam viure allà, però us puc ben assegurar que la visita va durar dues hores i que vam tastar 3 dels millors vins de la bodega. Vins espectaculars, amb gust amb llaminadura de plàtan, de fusta, de cirera,… total, jo ja no sabia a que oloraven, però el que si vaig sentir és un bon gust al paladar.

Els vins tastats van ser:

– 1780, Castell del Remei, D.O Costers del Segre (20€ aprox).

– Estrats, Cérvoles, D.O Costers del Segre (47€ aprox).

– Oda blanc, Castell del Remei, D.O Costers del Segre (8€ aprox).

Vam sortir molt al·lucinats i contents pels vins tastats, per l’atenció rebuda per part d’en Manu i de la visita a la bodega. Després de les dues hores, parada obligada (o no) a la botiga per carregar la cistella.

Ara els tenim a casa, esperant trobar un bon i deliciós moment per encetar els vins lleidatans.

Deixa un comentari...