Floreix l’ametller

Despertar-te a les 9.30 h del matí i tenir 297 missatges de whatsapp només et pot passar si estàs en algun grup on hi ha molta gent xerraire amb inquietuds similars.

A mi, fa unes setmanes que m’està passant, i no un dia puntual, no… si em despisto gaire, en menys de 20 minuts puc acumular perfectament uns 100 missatges!

I és que estar en un grup de Mamis de Març, on totes, més tard o més d’hora hem de parir al nostre primer, segon o tercer fill/a, és una bogeria. Mireu si és bogeria que l’Albert ens ha batejat com “Les Lloques”.

I d’elles us vinc a parlar avui. Tot comença a partir d’un fòrum d’una web catalana sobre nens petits, després de mesos de xarrera, decidim obrir-nos un grup privat al Facebook per seguir-nos més al dia a dia, ja que per compartir documents i fotografies, no totes ho podem fer des del fòrum. I després, evidentment, abans que arribi el març, ens fem un grup de Whatsapp per estar encara més al dia per quan arribin els naixements. És així com, formant part d’un grup d’unes 25 dones, em llevo amb més de 300 missatges.

I el nombre de whatsapp’s és el de menys..

El més important és l’acompanyament i el suport incondicional que ens donem mútuament, malgrat que amb la majoria no ens hem vist mai. Que tens un dia tonto, segur que alguna que t’anima; que tens eco, alguna et preguntarà perquè se’n recordarà; que estàs feta un cromo amb mals aquí i allà, doncs més d’una et donaran consells per sentir-te millor… i ja no parlem de què és clar, després de quasi 9 mesos intercanviant pensaments, sentiments, diferents maneres de veure la vida i històries vàries, acabes coneixent una micona el dia a dia de cadascuna: els noms de les parelles, on viuen, si tenen més fills/es, si tenen gossos, si fan esport, si els agrada la canyella, …

Per mi, el millor d’aquest grup que no canviaria per res del món, és cada una d’elles. Són dones fortes, valentes, fantàstiques i meravelloses que m’han acompanyat durant aquests 280 dies de gestació de l’Ada, i que espero que ho segueixin fent. Amb algunes ens vam conèixer a mitjans de febrer, i amb la resta, esperem poder-nos trobar ben aviat amb unes bones copes de vi del Priorat!

flor_ametller

Així com l’ametller floreix per primavera, nosaltres al març florim per ser marones!

Estic molt orgullosa d’haver-vos trobat, lloques! I segurament l’Ada, tindrà les millors tietes 2.0 que mai s’hauria pogut imaginar!

Gràcies per tot, precioses!

Petons als petits i petites de la colla!

Anuncis

4 thoughts on “Floreix l’ametller

  1. Jaaajajajaja les lloques! M’ha encantat! Neni jo estic igual amb els grups: grup marones setembreres, grup classes prepart, etc. Pero ja veuras que mola un munt. Nosaltres ens hem fet una orla amb foto dels crius i mega quedades.

  2. Jiji ke bona Jèss, jo tb tinc el grup de mamis positives maig i va super bé. Aixo si, mentre et llegia s’han acumulat més de 20 missatges. Pero està molt bé poder compartir el que et passa amb dones que estan com tu!!!

    Ja falta poc pq l’Ada surti!!! Petones guapi!!!

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s