Per no perdre pistonada

El món blogger és infinit. Aixeques una pedra i et trobes un bloc de moda, un altre de decoració i així vas enllaçant uns amb els altres i passen els pocs minuts que em queden al llarg del dia per descobrir mons nous.

Com vareu veure la setmana passada encara sóc de les que llegeixen els llibres de forma convencional, i encara que treballo amb les TIC, imagineu-vos el rotllo que era llegir tots els blocs que m’agraden. Els tenia guardats un per un a les adreces d’interès del navegador i imagineu-vos, cada vegada que els volia llegir, o ho feia a través dels posts del Facebook o vinga, pàgina a pàgina. Des del mòbil m’organitzava diferent, els tenia tots o quasi tots en una carpeta amb les dreceres de les webs, i vinga, web a web.

Des de fa temps, sóc una fidel seguidora de Con botas de Agua i gràcies a la Bea, vaig poder arribar a Hello Creatividad!, que com diuen elles mateixes “en este blog encontrarás ideas, notas y apuntes para inspirar y potenciar tu lado creativo”, i va ser arran de llegir-lo, que a part de descobrir idees i conceptes nous, vaig descobrir una app de la que sóc supermegafan. Ara ja no puc viure sense Feedly.

Feedly em permet guardar tots els blocs que segueixo, classificar-los per categories i poder-los llegir quan vull i on vull i el millor, d’una sola tirada. També t’informa dels posts que et queden per llegir de cada bloc i com que t’has de registrar i emmagatzemar les teves preferències, una cop entres a través de la web, ho tens tot sincornitzat (vamos, com tots les apps amb webs).

feedly

 Aprofitaré també per llistar-vos alguns dels blocs dels quals sóc molt fan, i encara que els hi comento poc, també sóc fidel seguidora per Instagram, Twitter, a vegades Pinterest i si en tenen, Facebook.

  1. Three Girls One Beard
  2. RojoValentino
  3. Planeta Particular
  4. Lucía Be
  5. Estilo Escandinavo
  6. Mademoiselle Babette

Aquests 8 (2 + 6) blocs més uns quants més, formen part de la meva Feedly particular.

 

I tu, quins blocs segueixes fidelment?

Feliç dia!

Anuncis

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s