Un somriure, si us plau!

Us puc semblar que últimament tinc una actitud massa endolçada o pastelosa, però des del 27 de març que la vida s’ha convertit en un viatge que hem de gaudir plenament i en cada moment.

Alguns podeu passar el dia amb estrès (o no) i arribar a casa sense pena ni glòria i creure que l’endemà serà un dia similar. Però quan el viatge s’acaba, quan et dones compte que en un breu instant tot pot donar un gir de 180º, aleshores, es quan aprens a apreciar cada moment que vius.

L’Anna es va convertir en estrella i aquest fet va fer que, el somriure amb el que sempre intentava llevar-me, a partir d’aleshores fos un somriure permanent (sempre que la vida t’ho permeti).

No penseu que vaig amb un nas de pallasso a tota hora, però el que he aprés a fer i a expressar és la gratitud i el plaer dels petits grans moments. Quedar per esmorzar amb les amigues, poder dormir a la teva fillola, rebre alguna trucada inesperada o bones notícies de grans amics, un petó mentre fas el dinar per l’endemà o una foto per whatsapp,… qualsevol història és bona per demostrar-ho amb un somriure i expressar a aquella persona que te’l ha fet aparèixer, l’importància de l’acte.

Expressar el que sents no és ser nyonya o pastelosa, però com deia l’Anna, la vida és un viatge i si durant aquest el podem passar somrient, doncs serem molt més feliços (i ens estalviarem els AllBran de Kellog’s)!

Anuncis

4 thoughts on “Un somriure, si us plau!

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s