els dimecres també toca #Cuina

Avui és dimecres, i com ja us vaig avançar, cada quinze dies escriure sobre cuina (receptes, trucs, blocs,…). I no podia començar d’una altre manera, que no fos, oferint la recepta dels, ja populars entre la gent d’Ullastrell, farcellets de formatge de cabra i codony.

Ingredients:

2 fulls de Pasta de full

Codonyat

Formatge de cabra una mica fort

llavors de sèsam o rosella

1 ou

Preparació:

1-. Estirem la pasta de full i marquem els farcellets d’uns 4 cm,  i al mig de cadascun dels quadrats hi posem un trosset de formatge de cabra i a sobre un trosset prim de codonyat.

2-. Al damunt, hi posem l’altre full de pasta, marquem els espais i tallem els quadrats.

3-. Col.loquem els farcellets sobre un paper de forn en una safata. Amb una forquilla, ajuntem les puntes del quadrat tancant el farcell.

4-. Els pintem amb ou batut i hi posem unes llavors de sèsam i/o rosella per sobre .

5-. Posem al forn calent uns 10-20 minuts a 200º.

6-. Un cop cuits, veureu que queden rossos, deixar refredar una mica. Es poden menjar una mica calents o reposats.

Bon profit, feliç Castanyada

i ens llegim el cap de setmana!

2 thoughts on “els dimecres també toca #Cuina

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s