En quina merda de país vivim?

Aquesta reflexió és fruit dels pensaments just després d’una conversa amb els companys de feina. En un moment, vaig escriure tot el que em venia al cap, sense filtre, sense rectificacions i sense embuts. La majoria de vosaltres, segur que compartiu les mateixes reflexions malgrat no ho escriurieu de la mateixa manera. Aquí teniu…

Vivim en un país on el respecte pel poble no existeix, fa temps que s’ha perdut. L’únic que interessa als polítics/ques i classe governant es salvar-se el cul, assegurar-se una bona jubilació i anar-hinant…

 Com volen que nosaltres, el poble, arribem a entendre tot lo poc que els mitjans expliquen, el que se’ns vol explicar en compta gotes? Quina vergonya de polítics i alts càrrecs…!

 ¿Com, una família que viu amb els subsidis d’atur pot entendre que es rescatin bancs, es paguin els sous monumentals a paios que cobren per altres bandes, s’absolguin casos que fan pudor i només es retalli en les àrees més bàsiques de la societat del benestar?

 Veient com governen els dirigents, amb quina alegria retallen al poble i amb quina pena es posen sous estrambòtics, no investiguen res ni ningú, la justícia està polititzada, i mil històries més… veient tot això, ¿a sobre ens hem de llevar amb un somriure als llavis i pensar que tot passarà “ràpid”?

 Si portem un somriure als llavis és per les històries quotidianes i familiars que ens fan tirar endavant, perquè si hagués de ser per com ho estan gestionant tot, és per agafar la porta i fotre el camp… llàstima que alguns no en tenim ni per pillar el tren!

Anuncis

One thought on “En quina merda de país vivim?

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s