Lectura per plaer?

He volgut recordar el nom de l’últim llibre i m’ha costat uns 45 segons. Va ser “El Celler” de Noah Gordon. Durant l’agost de 2011, durant el meu primer mes a Ullastrell. I avui, després de quatre mesos, l’Èlia i l’Olga (sense elles saber-ho), m’han fet recordar com n’és d’apassionant la lectura. He llegit, crec que bastant; però els darrers mesos de la meva vida, la lectura ha passat a ser una afició secundària o en moments, oblidada.

A la prestatgeria tinc llibres que esperen a ser devorats pels meus ulls, però quan hi penso, quan crec que estic motivada per fer-ho apreix el fantasma dels llibres i els apunts de la universitat i sempre trobo alguna altre cosa millor que posar-me a llegir els apunts i en conseqüència, deixo de pensar en la lectura per plaer.

Suposo que haig de trobar l’equilibri entre la lectura per plaer i la lectura per l’estudi, cosa que encara no he trobat i no serà per manca de llibres. Com us ho feu per compaginar-ho? llegiu abans d’anar a dormir?

Potser m’ho haig de plantejar com a nou repte pel 2012. De moment, el que l’Èlia i l’Olga han aconseguit es que em torni a enganxar a la lectura. Al fantàstic món de lletres, de les aventures, de la imaginació i la fabulació.

“Un burka por amor” de Reyes Monforte és l’escollit. I la veritat, es que ha aconseguit enganxar-me. Tant, que he tingut la necessitat d’escriure unes ratlles per explicar-vos-ho. Perquè encara que escrigui un bloc i treballi en el món de les TIC, necessito tenir entre les meves mans les pàgines dels llibres.

Anuncis

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s