Quan el denunciant és l’Ajuntament de Manresa

Fa gairebé un any, al barri de la Font dels Capellans, vaig veure un veí que estava malmetent el mobiliari urbà, des del meu lloc de treball, vam trucar a la Policia Local. Aquesta es va presenciar a l’entitat on treballo i ens va prendre declaració (al meu company de feina i a mi), com a persones individuals, no com a entitat jurídica. Després d’unes setmanes ens van citar a les dependències de La Florinda (Policia Local) per rectificar i ampliar la nostre declaració.

Al cap d’uns mesos, vam rebre una citació del Jutjats de Manresa per assistir, avui 20 de desembre, al judici com a testimonis. Però quina és la nostre sorpresa quan, denunciat i testimonis (el meu company de feina i jo) estem esperant per entrar i ens notifiquen que s’ha anul·lat perquè el denunciant, l’Ajuntament de Manresa, no ha aparegut.

Crec que és una falta de respecte. Respecte per nosaltres, que hem sigut responsables amb la citació i hem assistit al judici. Ningú tindrà en compte que hem deixat el nostre lloc de treball per fer el “passerell”. Respecte per la ciutat, doncs el mobiliari urbà fet malbé, s’ha hagut de reparar amb diners de l’Ajuntament i aquest, deixa que la persona denunciada marxi sense pagar pels seus fets.

Llavors hem pregunto, per què tot aquest teatre? Potser ens hem de limitar a veure i callar, vist que és l’Ajuntament que té a l’abast les eines necessàries per solucionar alguns dels problemes de la ciutat, però quan les ha de menester, fa el pas de boig.

Anuncis

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s