Immersió (part 2)

Trasllat. Moure caixes, mobles, sentiments i 28 anys de records. Avui tancaré la porta del 20×2 de Callús per obrir el “palacete” d’Ullastrell. I és avui quan he notat que viure fora del poble (de Callús) et fa sentir-te’l més teu, més a prop i amb una necessitat terrible de defensar-lo, d’explicar a tothom com és, que és i quina és l’essència que mou Callús.

Casualitat. He obert el diari digital Regió 7 (publicitat grauïta) per repassar les notis de la comarca i he pogut llegir l’entrevista que el periodista David Bricollé li fa a l’alcalde del poble, l’Enric. Entrevista interessant, amb mil portes obertes però amb algun error (important) de contingut (segons el meu parè). Tot seguit, teniu l’enllaç de la notícia: http://www.regio7.cat/bages/2011/08/06/lluitarem-pel-poligon-als-plans-tosa/159225.html

L’error. Crec que és important saber diferenciar entre el partit polític MAC-PM (legislatures 1995-2011) i el nou partit polític TREBALLEM PER A CALLÚS-PM. Encara que els dos siguin Progés Municipal, cal deixar clar que el MAC no ha perdut les eleccions 2011 ja que no s’hi va presentar, de la mateixa manera que, TREBALLEM PER A CALLÚS que està a l’oposició amb 4 regidors, no ha governat mai perquè és una formació nova.

De l’entrevista, en seguiré parlant en properes entrades.

Anuncis

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s