Canvio el 20×2

El 20×2, pis desitjat, com el que més. Havia de ser el meu raconet, i ho ha acabat sent. Molts bons moments viscuts, plors, abraçades, felicitat, riures i per sobre de tot, vivències úniques al costat de la meva gent (encara que alguns hi han pujat poc). Però això no ha restat importància a la vida paral·la que el 20×2 ha portat.

 

Pis de la promoció de protecció oficial d’habitatges per a joves a Callús. Entregats l’1 de juliol de 2010. La majoria dels 27 veïns/es comencem a viure-hi durant l’estiu de 2010. Només acabats d’entrar, alguns pisos presenten desperfectes: portes i finestres que no tanquen, l’antena de la TV no funciona, la porta dels aparcaments tampoc va bé,… en fi, són desperfecte que creus que en breu, des de l’Adminstració solucionaran i ja estarà. Però no! Fotos i més fotos, informes i mil i una visites dels diferents tècnics (d’Adigsa, de l’empresa constructora, de l’empresa subcontractada,…).

 

Durant el primer hivern ens quedem dues vegades en un mes sense aigua calenta perquè les canonades s’han glaçat. Calderes petades, bombers per tot l’edifici i tota la comunitat indignada i alarmada. Solució, recobrir els tubs de la caldera perquè tancar el safareig és il·legal i no es pot fer.Senyors arquitectes de l’Admnistració pública… al Bages s’arriba a l’hivern a temperatures gèlides, podrien planificar sobre el territori i no davant el despatx de la platja? Un safareig obert a Callús significa posar la roba a la rentadora a -6º. Gràcies! 

 

Factures de gas de 200€ (una) perquè l’escalfor se’n va pels desperfectes de les portes, i no serà perquè tingui molts radiadors, només n’hi ha 2. En fi… mil i mil històries personals. La meva, s’acaba aquí. Deixo el 20×2, l’estat: les portes segueixen sense tancar, humitat al terra (rajoles negres) i a les parets (humitat solucionada amb capes de pintura), l’aigua de la dutxa inunda el te terra del WC i de l’habitació .

 

La meva sensació: marxo contenta, perquè tanco una porta per obrir un portal enorme. Però no a qualsevol preu, al preu d’un lloguer econòmic però amb l’alt preu de les despeses de factures i arranjaments fets pels propis llogaters perquè l’Administració pública no es posa d’acord per solucionar l’estat dels habitatges.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s